Bericht versturen
Thuis

Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van Qingdaolehler FilteringTechnology, Ltd is een belangrijke fabrikant van de schermen van de wigdraad, Johnson-de draadschermen, de het schermmanden, de krommingszeven van uitstekende kwaliteit, de vlakke paneelschermen, harsval, filterpijpen en zelfreinigende filters.

 

De Lehlerdienst vele industrieën met inbegrip van Waterbehandeling, Voedsel, Pulp & Papier, Geneesmiddel, Inkt, Verf en Deklagen, Aardolie, Poedermetalen en Schoonheidsmiddelen…

 

In Lehler, behandelen wij kwaliteit als belofte en het werk naar het bereiken van manieren mogelijk het op alle. om de kwaliteit, de stabiliteit en de prestaties van de producten te handhaven, ondergaat onze kwaliteitsdeskundige stringente kwaliteitscontroles op diverse niveaus van productie. De kwaliteit is altijd de onze meeste prioriteit geweest. Onze producten hebben de ISO-9001:2015certificatie overgegaan.

 

Lehler biedt een brede waaier van alle die systemen van de roestvrij staalfiltratie voor vele filtratie en scheidingsprocessen worden gebruikt aan. Lehler kan de buis van de wigdraad met minimumgroef produceren openend 0.02mm (20micron), diameter van 16mm tot 1500mm, maximumlengte 4000mm.

 

Zich baseert op geavanceerde technologiemateriaal, professioneel R&D-team, op hoog niveau van productiecapaciteit, voorzien wij onze klant van de hoogste rendabele producten en de oplossingen.

 

Ons Product en de dienstnetwerk dat de gehele binnenlandse markt behandelt, en uitgevoerd naar Europa en de Verenigde Staten, Japan, Zuid-Korea, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en Taiwan en andere landen en regio's. Wij streven de leider in de filterindustrie te worden ernaar!

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Begonnen in 2010, heeft Industrieel het Materiaalco. van Qingdao Lehler, Ltd een reputatie als leider in binnenlandse markt gebouwd. Als professionele vervaardigingsfabriek, zijn wij gespecialiseerd in de mand van de wigdraad voor Pulp en Papierindustrie.
In 2011, Industrieel het Materiaalco. van Qingdao Lehler, kreeg Ltd de Kwaliteitscertificering van ISO 9000, die het wachtwoord aan internationale markt voor de onderneming is.
In 2015, noemde Lehler officieel Filtrerend de Technologieco. van Qingdao Lehler, Ltd Lehler-de de productendiensten van de wigdraad meer anders industrieën wijd, zoals Waterbehandeling, Voedsel, Pulp & Papier, Geneesmiddel, Inkt, Verf en Deklagen, Aardolie, Poedermetalen en Schoonheidsmiddelen.

Gebaseerd op concurrerende prijs en stabiele kwaliteit, zijn de onze schermen van de wigdraad populaire overzee, vooral in centraal & Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Rusland, en Afrika.
Lehler hangt altijd het verrichtingsprincipe aan van geloof, detail en verantwoordelijkheid; lever de beste dienst en de kwaliteit.

Lehler heeft het beste R&D-team en beheersteam, het prima R&D-materiaal en prima modern productiemateriaal, dat verbetering aan het het productontwerp, beheer en de dienstproces kunnen dienovereenkomstig doen.

 

Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Merken : Lehler

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 500-600

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Certificaten China Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Certificaten China Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Certificaten China Qingdao Lehler Filtering Technology Co., Ltd. Certificaten